16-01-09

Hotels in Zeeland

Hotel de Milliano

Zeeland hotel de milliano

Hotel de Milliano is een hotel in Breskens schitterend gelegen op één van de mooiste locaties van Zeeland. Helemaal op de top van de duinen, vlak aan de zee en het strand met een werkelijk uniek uitzicht op de monding van de Westerschelde in de zee,ook de Walcherse kust is een prachtig aanblik, Hotel de Milliano is er om heerlijk tot rust te komen. In 2008 zijn alle kamers en junior suites met whirlpool in hotel De Milliano volledig vernieuwd en voorzien van mooie design-meubelen.

Hotel de Leugenaar

Zeeland hotel de leugenaar

Hotel de Leugenaar ligt aan de langste zeeboulevard van Nederland en beschikt over een heerlijk restaurant. Het uitzicht vanuit dit hotel in Vlissingen is werkelijk fenomenaal! Het Hotel de Leugenaar is een eerlijk en gezellig familiehotel met 15 tweepersoonskamers, zodat er persoonlijke aandacht is voor iedere gast. Op een werkelijk unieke locatie treft u op de Boulevard Bankert 132 dit hotel in Vlissingen.

De hotels in Zeeland zijn allen van zeer goede kwaliteit en zijn toch heel wat minder prijzig dan de hotels in Knokke, wat maakt dat ieder die overweegt om toch wat meer te genieten van de stilte beter kiest voor een hotel in Zeeland dan een hotel in Blankenberge of een hotel in Oostende.

Zeeland is ook dichtbij de historische stad Brugge gelegen. Een bezoekje aan Brugge is een belevenis op zich en altijd de moeite waard. Er zijn ook meerdere goedkope hotels in Brugge waar men misschien een nachtje kan overnachten al deze goedkope hotels brugge bieden bovendien een excellente service en zijn van een heel goede kwaliteit. Indien men toch over een ruimer budget (lees meer geld ) beschikt zijn er een aantal prachtige luxe hotels Brugge waar men een mmer dan overgetelijk verblijf tegemoet zal gaat. Sommige van deze luxe hotels in Brugge zijn gelegen naast de mooie kanalen zodat men 's morgens wakker wordt met zicht op de reitjes.

23:43 Gepost door limburg in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: hotel, leugenaar, zeeland, hotels, milliano, vlissigen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.